Müşteri Veritabanı Pro (CDB) çözümü tam bir multi-kullanıcı müşteri veritabanı ve yardım masası. CDB bilgileri müşterinin değerli tutar parça senin. Sen ve satın alınabilir ürünler girmek / veya hizmetlerin müşteri her abone tarafından. Bir çözünürlük, onların aynı zamanda müşterileri günlük konuları karşılaştı ederek. Logged sorunları ve müşteri kayıtları aranabilir tam. CDB düşünülerek tasarlanmış olan son kullanıcı, sen,. Sen CDB modülleri görmüyorum. Bunu ne zaman ihtiyacınız görmek, bir ihtiyaç duyduğunuz bilgileri aerodinamik uygulama yardımcı olsun size. CDB kolayca ihtiyacı özelleştirilebilir için. Arama listeleri ilgili kendi değiştirilerek olabilir pencereler. Bu gerektiren çok az disk alanı kurmak, ayak izi bulunduğu küçük bir bellek ve makineler bir 'kullanıcıların rüzgar dağıtmak tüm. Vardır ve hiçbir ayrı bileşenleri karşıdan yükleyin (Access Components gibi ODBC sürücüleri ve Microsoft Data), hayır pahalı SQL Server üzerinden iş için lisans ve hiçbir kapsamlı satın tertibat. Sadece download ve install ve gitmeye hazırız. CDB önce asla bakmak yardım istediğiniz müşterilerinize!